Konfirmandlærer

Heike Pohl er ansat som konfirmandlærer -indtil Andreas er på arbejde igen!
Heike træffes på tlf. 2891 984 Mail: pohl.heike@gmail.com 

Præsentation Heike Pohl

Jeg er oprindeligt fra Flensborg-området og er døbt og konfirmeret i den danske kirke I Sydslesvig. Siden jeg var 11 år er jeg kommet som feriebarn hos en præstefamilie I Gl.Ry tæt på Skanderborg, hvor jeg har fået en udvidet berøringsflade til den danske folkekirke. Jeg har sidenhen haft stor interesse for kristendom, filosofi og kirkehistorie og har læst historie på SDU I Odense og psykologi ved Københavns Universitet, hvor jeg har skrevet speciale om Søren Kierkegaards angstbegreb. Jeg er kirkesanger I Ryslinge frimenighed og selvstændig psykolog i Svendborg. Jeg er gift med Mads Malmros, sammen har vi Frida fra 2016.

Konfirmandindskrivning 2018/2019

Alle i 7. klasse kan gå til konfirmationsforberedelse, også de af jer, der ikke er døbt. For at blive konfirmeret skal man dog være døbt inden konfirmationen i kirken.

For at kunne følge undervisning og blive konfirmeret i Ollerup eller Kirkeby kirker, skal man være bosiddende i et af sognene. Er I i tvivl om, hvilket sogn, I hører til, kan I undersøge det ved at skrive jeres vejnavn på www.sogn.dk

Der bliver sendt indmeldelsesblanket til konfirmandforberedelse til hjemmet i juni/juli  måned iht. klasselister fra Kirkeby Skole, Ollerup Friskole og Vestermarkskolen. Elever, der går i andre skoler, bedes henvende sig til kirkekontoret eller sognepræsten.
Infobrev klik her
Skema indskrivning

Husk indskrivningsgudstjeneste i Kirkeby Kirke den 30. september kl. 19.00

Del dette:

Velkommen til Anders Kjærsig som er vikarpræst fra den 15.12.2018 i Ollerup og Kirkeby sogne

Jeg skal være vikarpræst i Ollerup-Kirkeby pastorat i julen og lidt ind i det nye år. Det glæder jeg mig til. Jeg har været fuldtids fastansat præst i 20 år i Nr. Søby-Heden pastorat. De sidste to år har jeg været vikarpræst i forskellige stillinger på Fyn. Udover mit præstearbejde har jeg været tilknyttet forskellige danske aviser som anmelder, debattør og kulturkritikker. Er forfatter til flere bøger - foredragsholder og underviser.

Kontakt: Anders Kjærsig,  Pogestræde 29, 5000 Odense C
Tlf: 6113 9099 .mail: anderskjaersig@hotmail.com

Anders Kjærsig

Morgensang i Ollerup Kirke

Morgensang i Ollerup Kirke
kl. 10.00 den 15. januar
Alle er meget velkomne.

Nyt fra kirkegårdene

Sikring af gravsten og monumenter!
Der er udkommet en vejledning for gravsten og monumentsikkerhed på folkekirkens kirkegårde.

 

Læs mere her.

Klik og læs dagens ord