Ollerup Kirkekor

Koret øver hver tirsdag kl. 15.20 til 16.30 i Ollerup Kirke.
Koret henvender sig til dig der går i 4. -8. klasse, men er du lidt yngre eller ældre, så kom alligevel! Kom og syng med!- Det er et godt og ambitiøst kor, og husk: MAN bliver GLAD AF AT SYNGE, OG SÅ FÅR MAN OVENIKØBET LØN FOR DET! Yderligere oplysninger og tilmelding: Kontakt venligst organist ved Ollerup og Kirkeby, Jakob Hedegaard på mail: jakobhedegaard@jubii.dk eller mobil: 60 64 20 11

Børnekor i Kirkeby og Stenstrup

Ændrede øvetider for børne-ungdomskirkekoret i foråret - Kirkeby og Stenstrup kirkekor er vokset både musikalsk og i antal og tæller nu 19 piger mellem 8 og 14 år.

Derfor vil vi fremover dele kor-prøverne op i børnekor og ungdomskor med en fælles øvelse i midten.
Således ser onsdags korprøver fremover ud: 2. - 4. Klasse børnekor fra kl. 15.15 til 15.35 - fælles prøve fra 15.35 - 16.00

Konfirmandstuen er åben så børnene kan spise lidt brød fra kl. 15.00 - 15.15 som vi plejer.

5. Klasse og opefter fælles korprøve fra kl. 15.35 til kl. 16.00 og ungdomskor fra kl. 16.00 - 16.30

Der er også en bid brød og saft til dem fra kl. 15.15 til 15.30

Interesserede koraspiranter skal kontakte enten Jakob Hedegaard jakobhedegaard@jubii.dk eller Christina Funch mail@kirkemusikispil.dk Det kræver et stabilt fremmøde både til gudstjenester og korprøver at være med i kirkekoret.

Opdateret den 19-03-2018  

Fælles Sommerkoncert

 

"Nils Holgersen flyver igen" med kirkekorene
Søndag den 10. juni kl. 16.00  i Ollerup Kirke

Kirkekorene i Ollerup og Kirkeby-Stenstrup-Lunde samarbejder i dette forår på at skabe en musikdramatisk opsætning af Selma Lagerlöfs fortælling om "Niels Holgersens forunderlige rejse gennem Sverige". Det bliver med sangeren Torben Wahlstrøm der har skrevet nogle iørefaldende og samtidigt gribende sange. Vi følger drengen Niels forvandling fra en ond dreng til et godhjertet menneske.

Den rammer ind i hjertet og forstanden på alle aldersgrupper, og sætter fokus på kærligheden, selvforglemmelsen, taknemmelighed og godheden, som en vej til forvandling og udvikling. Selma Lagerlöfs forfatterskab er kendt for sin gennemgående kristne undertone. Vi kalder det en fortællekoncert, hvor sange, korstykker, historiefortælling og musikdramatik forhåbentlig går op i en højere enhed. Alle er velkommen, Lagerlöfs univers taler til alle aldre.