Babysalmesang i Ollerup Kirke fra den 3. oktober

Tilbuddet henvender sig til alle, der måtte have lyst.
Den hovedansvarlige for forløbet bliver organist Jakob Hedegaard. Der kræves som forælder ingen musikalske forudsætninger.
Som organist ved jeg, hvilken betydning sang og musik har, og jeg vil inddrage orglet med alle dets lyde og klange. Fra mit korarbejde ved jeg hvilken glæde, det som barn er, at kunne udtrykke sig igennem sit eget instrument; stemmen. Sang og musik har ikke alle steder gode vilkår, men jeg ser tilbuddet her som en enestående mulighed for forældrene til at få lagt et musikalsk grundlag helt fra barnets allerførste leveår.
Forløbet strækker sig over otte gange tre kvarter, med første gang tirsdag den 3. oktober kl. 13.30, og derefter hver tirsdag samme tid, med undtagelse af efterårsferien i uge 42. Vi er i kirken i Ollerup. Præsten kommer til at deltage en del af gangene. Vel mødt til musikalsk samvær, med højt til loftet og musik at vokse med og af!
Tilmelding på: jakobhedegaard@jubii.dk,  eller på mobil (gerne sms): 60 64 20 11


 

 

Del dette:

Strikke, kaffe og hygge

Vi strikker dåbsklude i Kirkeby Menighedshus
Den 13. december kl. 10.00
Den 10. januar kl. 10.00

Du kan læse mere her    

Den kreative og idérige Lina Nielsen, der bor i Kirkeby på 24. år, udstiller sine flotte engle i Kirkeby Kirkes våbenhus i julen 2017.

Englene er lavet på en papkegle i alu-design med tilhørende lyskæde.

Morgensang og kaffe

i Ollerup Kirke
den 15. januar 2018 kl. 10.00
og den 19. februar kl. 10.00

Glimt fra "Det første spadestik"

til det nye menighedshus i Ollerup. Søndag den 8. oktober 2017. Klik her for se se fotos