Babysalmesang fra tirsdag den 4. september

Ollerup menighedsråd inviterer alle småbørnsforældre og deres børn til Babysalmesang.

 Tilbuddet henvender sig til alle der måtte have lyst. Den hovedansvarlige for forløbet er Jakob Hedegaard. Der kræves ingen musikalske forudsætninger og det forventes ikke, at du som forælder er udrustet med andet end modet til at bruge dig selv og din stemme, til glæde for dig selv og dit barn.

Som organist ved jeg hvilken betydning sang og musik har. Jeg ved fra mit korarbejde hvilken glæde det som barn er at kunne udtrykke sig igennem sit eget instrument; stemmen. Og jeg ved fra mit arbejde med spædbørn og deres forældre, hvordan sangene, salmerne, dansene og musikken åbner op for glæde, sansning og oplevelser. Undervejs vil jeg også inddrage orglet med alle dets lyde og klange.

Sang og musik har ikke alle steder gode vilkår, men jeg ser tilbuddet her som en enestående mulighed for forældrene til at få lagt et musikalsk grundlag helt fra barnets allerførste leveår. Forløbet strækker sig fra september og ind i november, med første gang tirsdag den 4. september kl. 14.00 og tre kvarter frem, og derefter hver tirsdag samme tid. Vi er i kirken i Ollerup.

Vores præst Andreas kommer til at deltage en del af gangene. Alle fra Ollerup er velkommen, og er der ekstra pladser fylder vi op fra Kirkeby sogn og derefter fra andre sogne. Vel mødt til musikalsk samvær, med højt til loftet og musik at vokse med og af!

 Tilmelding på: Mail: jakobhedegaard@jubii.dk, eller Mobil Tlf.: 60 64 20 11 (gerne sms): Organisten

 

Opdateret den 13.08.2018

Del dette:

Skal du konfirmeres i 2019 ?

Klik her for information/tilmelding til konfirmationsforberedelse 2018/19. 

Morgensang i Ollerup Kirke

Morgensang i Ollerup Kirke
kl. 10.00 den 11. november.
Alle er meget velkomne.

Klik og læs dagens ord