Brev sendt til "Ollerup Konfirmander" den 12.04.2017

Kære konfirmander og konfirmandforældre i Ollerup

Med skam at melde har jeg ikke i tide været opmærksom på, at skolen skal have jer børn tilbage fra tirsdag efter påskeferien, hvorfor I ikke skal komme til præst mere tirsdag morgen.
For at afslutte vil jeg bede jer i stedet komme onsdag d. 26. april og onsdag d. 3. maj fra 15.15-17.00. Den sidste gang, den 3. maj er det kun jer, der skal konfirmeres i Ollerup, der skal komme for at øve konfirmationen.

I tre, der skal konfirmeres i Kirkeby skal til gengæld komme til Kirkeby d. 27. april mellem 8.00 og 9.30 for at øve konfirmationen. I bliver nødt til at tage fri fra skole.

Det er særligt vigtigt at I kommer den sidste gang.

Jeg mangler fortsat konfirmandord fra alle undtagen Niels og jeg vil bede jer skrive hvilket ord I ønsker jer til AGBM@km.dk – og hvis I ønsker at jeg skal vælge et til jer, så send mig en mail med besked om dette. De kan findes under fanen konfirmander på hjemmesiden Ollerup-kirkeby.dk.

 

Venlig hilsen  Andreas

 

brev sendt den 25.01.2017

 

Kære konfirmander og konfirmandforældre

 

Nu er vi langt i konfirmationsforberedelsen og jeg lærer efterhånden jeres børn bedre og bedre at kende. Det er som altid en stor fornøjelse.

Her har jeg et par praktiske meddelelser.

For det første holder vi forældremøde  d. 22. februar kl. 20.00 i Kirkeby Menighedshus. Her er mulighed for at stille spørgsmål og jeg vil også fortælle lidt.

Dernæst skal konfirmanderne torsdag d. 2. marts fra kl. 17.00-20.00 med til et arrangement om sultbekæmpelse, som afholdes i konfirmandstuen ved præstegården i Stenstrup. Adressen er Hundstrupvej 1, 5771 Stenstrup.

Søndag den 12. marts er konfirmanddag. Fra kl. 10-13 skal konfirmanderne være med til at samle ind for Folkekirkens Nødhjælp. Og kl. 14.00 i Ollerup Kirke og kl. 16.00 i Kirkeby Kirke holder vi en gudstjeneste, som konfirmanderne skal være med til at forberede og deltage i alt efter hvor meget mod de har på det. Som afslutning på gudstjenesten planter vi i begge kirker et træ som en del af fejringen af 500-året for reformationens begyndelse i Wittenberg i 1517.

I bedes ringe eller skrive afbud til mig, hvis jeres børn ikke kan komme med til arrangementerne d. 2. og 12. marts.

Sidst skal jeg fortælle om selve konfirmationen.

I Kirkeby er der konfirmation d. 30. april kl. 10.00.

Der er 12 konfirmander, som hver må have 15 gæster med ud over sig selv. Nogle vil måske skulle stå op. Hver konfirmand får ca. 2 bænkerækker, resten af gæsterne sidder bagi kirken.

I Ollerup er der konfirmation d. 7. maj kl. 10.00.

Der er 11 konfirmander, som hver må have 21 gæster med ud over sig selv. Nogle vil måske skulle stå op. Hver konfirmand får ca. 2 bænkerækker, resten af gæsterne sidder bagi kirken.

I begge kirker bedes I aftale indbyrdes, hvis nogen kan låne pladser af en anden familie, som ikke fylder deres pladser op. En kirkebænk kan rumme ca. 5-6 personer.

Venlig hilsen

Andreas Bojsen-Møller, 62241844, AGBM@KM.DK

 

 

 

 

Del dette:

Børnekor i Kirkeby/ Stenstrup